« Bakåt

Brandskyddssamordnare - SBA, Distansutbildning


Kursbeskrivning

Alla verksamheter är skyldiga att arbeta systematiskt och kontinuerligt med sitt brandskydd. Behöver du grundläggande kunskaper för att organisera och genomföra det systematiska brandskyddsarbetet (SBA) på din arbetsplats? Den här utbildningen passar dig som ansvarar för och samordnar brandskyddet i en mindre verksamhet.

Kursinnehåll
  • Lagar och förordningar
  • Byggnadstekniskt brandskydd
  • Systematiskt brandskyddsarbete

Kursens mål

Du får lära dig om lagar och förordningar som påverkar brandskyddet, brandskydd i byggnader samt hur du kan organisera det systematiska brandskyddsarbetet enligt den så kallade SBA-cirkeln.

Målgrupp

Passar dig som ska arbeta som brandskyddssamordnare eller brandskyddsansvarig i en mindre verksamhet, och som har till uppgift att dokumentera, planera och följa upp ett företags brandskyddsarbete.

Förkunskaper

Inga särskilda förkunskaper krävs.

Distansutbildningen kräver tillgång till dator, surfplatta eller mobiltelefon. Kamera och internetanslutning. Utbildningarna är lärarledda och livesänds via ZOOM. Ingen programvara behöver laddas ner.
Deltagaren får ett par dagar innan kursstart, tillgång till kursmaterial samt en kurslänk och instruktioner via epost. Uppge därför deltagarens e-postadress vid bokning. I kursavgiften ingår kurslitteratur och kursintyg.

Tid

09:00 - 16:00

Pris

Deltagaravgift 3 900 SEK exkl. moms

Region

Inga tillgängliga datum för den valda kursen